19.02.2006

Ava, yeni bir sevgili daha buldu!

30 Temmuz 1962 Pazartesi tarihli Hürriyet Gazetesinden

İspanyol Kontunun, Ava'nın çıplak resmini yaptığı iddia ediliyor..
Madrid'de dolaşan dedikodulara göre, beyaz perdenin en güzel yıldızlarından biri olarak kabul edilen Ava Gardner ile İspanyol asilzadelerinden biri arasında, yeni bir macera başlamıştır. Ava'nın bu yeni sevgilisi İspanya'da tanınmış bir aileye mensup olan Quintanilla Kontudur.
Tanınmış bir ressam olan ve Avrupa ile Amerika'nın muhtelif şehirlerinde sergiler açmış olan Kont, Ava'nın bir portresini yapmıştır. Daha şimdiden portrenin birçok talibi vardır. Fakat Kont, bu eserini satmıyacağını söylemektedir. Bazı rivayetlere göre ressam, eserini kendisine modellik yapmış olan Ava'ya hediye etmek niyetindedir.
SETE KADAR GELİYOR
Kont'un Ava ile olan arkadaşlığı hakkında ketumiyeti muhafaza ettiği söylenmektedir. Fakat aylardan beri Ava'dan ayrılmadığı meydana çıkmıştır. Genç kadın, halen Madrid civarında "Pekin'de 55 Gün" filmini çevirmektedir. Kont Quintanilla, sık sık sete kadar otomobili ile gelmekte ve Ava'yı aldıktan sonra, onunla beraber malikanesine gitmektedir.
ASABİ BİR ÇIKIŞ
Kont'u bu tabloyu kimin ısmarlamış olduğunu soran bir arkadaşı, şu cevabı almıştır:
-"Kimse bu portreyi bana ısmarlamadı! Ama Miss Ava, o kadar güzeldir ki iyi bir eser meydana getirmek için, ondan daha münasip bir süje bulamadım. Hem bu mesele etrafında fazla dedikodu oluyor. Bir kadın, istediği kimse ile arkadaşlık etmekte serbest değil midir? Çıplak bir resim yapmak niyetinde değildim. Zaten Miss Ava böyle bir şey istemedi."
Kont'un bu asabi cevabı tecessüs uyandırmıştır. Madrid'de birçok gazeteciler, malikanenin etrafında nöbet beklemeğe başlamışlardır. Fakat Kont'un Ava il Madrid'de herhangi bir umumi yerde eğlendiği, yahut içki içtiği görülmemiştir. Ava da onun tesiri altında biraz daha mazbut bir hayat yaşamağa başlamıştır. Henüz yeni başlamış olan bu gönül macerası hakkında fazla birşey bilinmemekle beraber, Ava'nın ressamdan hevesini aldıktan sonra yine boğa güreşçilerine döneceği tahmin edilmektedir.
Bununla beraber Kont'un, Ava'nın portresini teşhir edeceği serginin açılması merakla beklenmektedir.

1 yorum:

dnzg dedi ki...

ne hoş hatun kişidir ama pehh